Bezoek trimsalon

Bezoek trimsalon

Uitlaten en eten

Laat je hond voor de trimbehandeling goed uit, een trimbehandeling duurt minimaal 2 uur dat is lang als je moet nodig moet.

Laat de hond niet vlak voor de trimbeurt eten, door stress kan dit braken tot gevolg hebben.

Uw hond graag aangelijnd brengen en ophalen

Zorg dat u optijd bent, liever niet  te vroeg.

Intake gesprek

Bij binnenkomst vooral bij de eerst bezoek bespreken we de wensen maar ook eventuele bijzonderheden zoals, ziekte, allergieën, artrose ect.  Zodat ik hier rekening mee kant houden tijdens de trimbehandeling.  Heeft u hond een eigen shampoo i.v.m allergie dan kan u die meebrengen zo dat ik uw hond hiermee kan wassen.

Ophalen

U word door mijn gebeld als u de hond weer kan komen ophalen. Komt u eerder dan vaak zo enthousiast om u te zien dat hij denk dat hij weer mee naar huis mag waardoor hij niet meer rustig op tafel blijft staan. Het word dan erg moeilijk  om het werk af  te ronden.

Afreken

Helaas is het niet mogelijk om middels pin te betalen. Naast contact betalen is het  mogelijk om via een betaalverzoek u kosten te voldoen.

Hondenhotel maas en waal

Helemaal prima zo, alleen foto achter de tekst verwijderen, zelfde letter typen. Kleur en dikte als eerder aangeven.  De website maker van het honden hotel probeert nu ook een link te maken van mijn website naar op die van hun. Alleen lukt het hem niet omdat de website er uit ligt vertelde die. Kunnen jullie contact opnemen met deze man om te kijken of het wel lukt?  Dit is zijn mail adres: info@kiesjeservice.nl

Bekijk al onze diensten en behandelingen

Bekijk al onze diensten en behandelingen