Bezoek trimsalon

Bezoek trimsalon

Algemene voorwaarden:

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitlaten en eten

Laat uw hond goed uit voor en na de trimbehandeling en zorg dat uw hond niet met een volle maag komt vlak voor het bezoek aan de trimsalon.

Brengen

Kom op tijd! er is speciaal voor uw hond een tijd gereserveerd. Komt u te laat neem dan even contact met mijn op, dan weet ik dat u onderweg bent. Brengt u uw hond(je) te laat waardoor mijn werk vertraging oploopt zal dit in rekening gebracht worden. Komt u veel te laat dan word er gevraagd een nieuwe afspraak te maken. Er is begrip mocht er onverwachts dingen voorvallen, maar bij herhaling ben ik genoodzaakt het totaal bedrag in rekening te brengen.

Auto

Heel graag de auto parkeren tussen de vakken van de parkeerplaats

Aangelijnd

Breng en haal de hond altijd aangelijnd! Ook al luistert hij/zij heel goed.

Intake gesprek

Bij binnenkomst vooral bij de eerst bezoek bespreken we de wensen maar ook eventuele bijzonderheden zoals, ziekte, allergieën, loops of artrose.  Zodat ik hier rekening mee kant houden tijdens de trimbehandeling.  Heeft u hond een eigen shampoo i.v.m. allergie dan kan u die meebrengen zo dat ik uw hond hiermee kan wassen.

Teken/vlooien

Breng uw hond(je) teken en vlo-vrij. Zijn deze wel aanwezig dan zijn er extra kosten aan verbonden i.v.m. extra reinigen van de trimsalon.

Ophalen

Kom uw hond niet eerder ophalen dan het bericht dat hij/zij klaar is. De hond kan namelijk heel onrustig worden waardoor het trimmen bijna onmogelijk word.

Te laat ophalen

Komt u uw hond te laat ophalen dan ben ik helaas genoodzaakt het bedrag voor de opvang in rekening te brengen

Annuleringen

Als u de afspraak wilt annuleren kunt u dit kosteloos tot 24 uur van te voren binnen de werktijden telefonisch doen. Annuleringen die na 24 uur voor de afspraak worden afgezegd wordt er 50% van de geplande tijd in rekening gebracht.

No-Shows

Als u niet op de geplande afspraak komt, zonder contact op te nemen om af te zeggen, breng ik 100% van de gereserveerde tijd in rekening. Ook als u te laat bent en de afspraak nier meer door kan gaan dient u dit bedrag te betalen.

Afrekenen

Helaas is het niet mogelijk om middels pin te betalen. Naast contact betalen is het  mogelijk om via een betaalverzoek u kosten te voldoen.

Niet tevreden

Bent u niet tevreden over de dienst dan dient bij of uiterlijk 24 uur na het ophalen van uw hond(je) dat mij te worden aangegeven.

Bekijk al onze diensten en behandelingen

Bekijk al onze diensten en behandelingen